Bloemen-boog

BLOEMENBOOG

Bloemen op Locatie heeft een prachtige bloemenboog die vaak bij de entree van een evenement of bruiloft staat. De boog kan natuurlijk met rozen gevuld worden maar ook met andere soorten bloemen. Ook de kleuren kun je naar hartelust variëren. 

Voor evenementen.

Gasten of deelnemers die binnenlopen door een entree van bloemen hebben meteen door dat ze ergens binnenlopen waar iets bijzonders aan de hand is. Het is een eye catcher van formaat en een prachtig instrument om beleving te creëren.

ICI Paris XL Brussel.
Opening Vlaamsch Broodhuys, Amsterdam

Voor bruiloften.

Bij een bruiloft kun je je gasten meteen warm onthalen door ze binnen te laten komen door een prachtige, weelderige bloemenboog. Een bloemenboog maakt niet alleen de locatie meteen bijzonder maar de mensen die door de boog heenlopen natuurlijk ook.

Een bloemenboog als achtergrond voor je trouw-ceremonie is natuurlijk ook heel bijzonder. Het is een soort omlijsting van de plechtigheid als je elkaar, omringt door bloemen, het ja-woord geeft.

Sierlijke entree voor de bruiloft.

De afmetingen van het frame zijn: Hoogte=220 cm,  Breedte=200 cm en de voet is 160 cm diep. De vulling van de boog kan, naar behoefte, ook qua formaat variëren.

Vraag een offerte aan!

Vul het onderstaande webform in en we sturen je een voorstel toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *