Bloemen voor event locaties

BLOEMEN VOOR EVENT LOCATIES

Bloemen op Locatie is een vaste partner voor evenementenlocaties in en rond Amsterdam. Sinds 2005 hebben we veel ervaring opgedaan met het verzorgen van bloemen op evenementenlocaties. Met die ervaring hebben we een speciaal partner-aanbod voor evenementenlocaties samengesteld. Zo’n partnerschap stelt een locatie in staat om, zonder dat het extra inspanning vereist, bloemen toe te kunnen voegen aan het productportfolio van de evenementenlocatie.

UW EIGEN BLOEMENSTYLING-PAKKET

Samen met de evenementenlocatie stellen we een op maat gemaakt bloemenstyling pakket op. Hiermee geven we uw toekomstige aanbod qua bloemen voor evenementen vorm. Uiteraard blijft er altijd ruimte voor maatwerk, maar de ervaring leert dat (los van de creatieve invulling) de meeste bloemen voor evenementen gemakkelijk in standaarden gegoten kunnen worden. Zo heeft u altijd een standaard bloemen-pakket wat u aan kunt bieden aan klanten. Hiermee vergroot u uw dienstverlening aan uw klant en dus de klanttevredenheid maar ook uw winstmarge op evenementen.

VOLLEDIG BLOEMEN-AANBOD ZONDER EXTRA MOEITE

Alle bloemen voor evenementen worden in onze binderij gemaakt en voorbereid voor de locatie. Daardoor zijn we zo min mogelijk aanwezig bij u op locatie. In een korte tijd komen we de bloemen brengen, neerzetten en afstylen. Na afloop van het evenement komen we de materialen weer ophalen.

GEEN EXTRA INVESTERINGEN VOOR EVENT BLOEMEN

Bloemen op Locatie verzorgt het hele pakket. U hoeft dus geen extra investeringen te doen in materialen, vazen, potten of andere benodigdheden voor event bloemen. Dat regelen wij allemaal. Als event partner locatie kunt u dus gebruik maken van ons volledige assortiment aan bloemen styling materialen.

Bloemen op locatie werkt veel samen met evenementen-locaties. Bloemen op locatie is  partner van locaties als Felix MeritisHet Rijk van de KeizerHuize FrankendaelDe Nieuwe Liefde, Het compagnietheater en Westerliefde.

Lees meer over de ervaringen van Amerpodia; één van onze evenementen-locatie-partners.

Volg ons op Instagram & Facebook of bekijk een greep uit event bloemenstyling projecten >>

DUURZAAMHEID

Bloemen op Locatie is een bedrijf dat haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ten volle beseft. Sinds 2013 zijn wij een duurzaam bedrijf. Zo gaat ons transport bijvoorbeeld volledig elektrisch en dus uitstoot vrij. We gaan heel bewust om met energie, afval en drinkwater en kiezen onze bloemen met grote zorgvuldigheid uit. We kopen, zoveel mogelijk, bloemen van locale, duurzame kwekers.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We leggen u graag uit hoe we samenwerken met event-locaties in een persoonlijk gesprek. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op voor een afspraak.