Bloemen voor events

BLOEMEN VOOR EVENTS

Een locatie is een “podium” voor een evenement en een instrument om beleving te creëren voor klanten en gasten. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Bloemen voor events dragen daar zeker aan bij. Event bloemenstyling is een uitstekend instrument om een event een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven. Bloemen dragen bij aan de beleving van de gasten en dus aan het succes van een event.

GESPECIALISEERD IN BLOEMEN VOOR EVENEMENTEN.

Bloemen op locatie heeft veel ervaring met bloemen voor events en bruiloften en is gespecialiseerd in creatieve event bloemenstyling concepten. We zijn bekend met de speciale “dynamiek” en onregelmatige op- en afbouwtijden van evenementen. Alles moet immers in een korte tijd opgebouwd worden. De bloemstukken moeten op zijn mooist zijn tijdens het evenement en daarna word alles weer afgebroken.

ALLES UIT HANDEN.

Bloemen op locatie werkt tijdens, voor en na een evenement altijd nauw samen met de opdrachtgever. In onze voorstel voor de bloemen voor een event zit altijd een creatief event bloemstyling concept. Ons voorstel voor event bloemen houdt rekening met: de evenementen locatie en ruimtes, kleur (thema’s), gewenste sfeer, bloem-voorkeuren, materialen, bedrijfsidentiteit (logo’s, huisstijl, merkwaarden e.d.), draaiboek, Opbouw- en afbouwtijden en budget.

Alle bloemen voor events worden zoveel mogelijk voorbereid in onze binderij waarna alles naar de evenementen locatie vervoerd wordt. Op event locatie worden de stukken op hun plek gezet en ter plekke afgestyled. Na afloop van het evenement worden de stukken in samenspraak met de opdrachtgever, en eventueel andere leveranciers, weer afgebroken.

Lees meer over de ervaringen van Amerpodia; één van onze evenementen-locatie-partners.

VASTE BLOEMEN PARTNER VOOR EVENTS.

Bloemen op locatie werkt veel samen met evenementen-locaties en evenementen-bureau’s. Bloemen op locatie is  partner van o.a. Dechesne & Boertje, Ovation Holland, Felix Meritis, Live Corporate Events, SOFrank, Het Rijk van de Keizer  Bureau voor Reuring, BinkHuize FrankendaelDe Nieuwe Liefde en BureauJEZ.

Volg ons op Instagram & Facebook of bekijk een greep uit event bloemenstyling projecten >>

Gertjan Bosman, event producer, Ovation Holland.

“Bloemen op locatie is een van onze leveranciers en gespecialiseerd in bloemen voor evenementen. Ze weten hoe evenementen-bureau’s werken. Hun creativiteit, flexibiliteit, professionaliteit en resultaat-gerichtheid van Bloemen op Locatie maakt dat het goed samenwerken is. En het is prettig om bloemen helemaal te kunnen uitbesteden aan een partner die creatief en operationeel meedenkt zodat je zeker weet dat er iets moois komt te staan zonder dat het extra werk of personeel kost.”

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We leggen u graag uit hoe we samenwerken met event-locaties en evenementenbureaux in een persoonlijk gesprek. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op voor een afspraak.


BLOEMENSTYLING ONDERWERPEN

Bloemen abonnement(1) Bloemen tips(2) Bloemenwinkel(2) Boeket laten bezorgen(1) Bruidsboeket(2) Bruiloft bloemen(3) Event bloemen styling(4) Kerst(1) Vacatures(1)