De bloemenwinkel

BLOEMEN OP LOCATIE, De bloemenwinkel

Bloemen op locatie heeft een bloemenwinkel op het javaplein 4 in Amsterdam, tussen de bibliotheek en de Coffee Company in. Het bloemen-assortiment in onze winkel is breed, van hoge kwaliteit en bijzonder. We verkopen onze bloemen per stuk zodat je een mooi gemengd boeket kunt laten maken, maar bijvoorbeeld ook drie prachtige rozen kunt meenemen om in een slanke vaas te zetten.

ELKE BLOEM ZIJN EIGEN PLEK

Onze visie op bloemen is dat elke bloem een eigen plek verdient in een boeket of bloemstuk. Daarom verkopen we elke bloem in onze winkel los. Je kunt voor een muur van bloemen staan en kiezen welke bloem je wilt hebben. Wij maken dan ter plekke een mooi boeket of bloemstuk voor je maar je kunt ook gewoon 3 prachtige rozen meenemen om thuis in een slanke vaas te zetten.

MEER DAN BLOEMEN

Naast bloemen verkopen we ook mooie en exclusieve vazen en potten. We willen dat de winkel een inspiratiebron wordt voor mensen die hun huis, balkon, tuin of geveltuintje willen opsieren.

VANAF 1 FEBRUARI 2019 NIEUWE OPENINGSTIJDEN:

Maandag:        13:00 – 18:30
Dinsdag:           12:00 – 18:30
Woensdag:     12:00 – 18:30
Donderdag:    12:00 – 18:30
Vrijdag:             10:00 – 18:30
Zaterdag:        10:00 – 17:00
Zondag:          Gesloten

CONTACT:

BLOEMEN OP LOCATIE
Javaplein 4
1094 HW Amsterdam

Telefoon: 020-4635317

DUURZAAM EN BETROKKEN

Bloemen op Locatie wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat houdt voor ons in dat we onze winkel zoveel mogelijk duurzaam inrichten, betrokken zijn bij de ontwikkeling van de buurt en we een leerbedrijf zijn voor jong talent. Duurzaamheid en bloemen gaan moeilijk samen.

Toch hebben we in ons bedrijf een formule gevonden waardoor we vol vertrouwen kunnen zeggen dat we duurzaam zijn. We gaan heel bewust om met energie, afval en drinkwater en kiezen onze producten in de winkel met grote zorgvuldigheid uit. We verkopen, zoveel mogelijk, bloemen van locale, duurzame kwekers. Toch moeten we soms consessies doen ten behoeve van ons stijlgevoel en ontkomen we er niet aan om hele mooie en bijzondere, maar uit het buitenland ingevlogen, bloemen, op te nemen in ons assortiment. Uiteraard nemen we dan wel zoveel mogelijk de bloemen met een MPS-A duurzaamheidskeurmerk.