Event bloemenstyling

BLOEMENSTYLING VOOR EVENTS

Een locatie is een “podium” voor een evenement en een instrument om beleving te creëren voor klanten en gasten. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Event bloemenstyling is een uitstekend instrument om een evenement een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven. Bloemen dragen bij aan de beleving van de gasten.

GESPECIALISEERD IN EVENT BLOEMENSTYLING.

Bloemen op locatie heeft veel ervaring met evenementen en bruiloften en is gespecialiseerd in creatieve event bloemenstyling concepten. We zijn bekend met de speciale “dynamiek” en onregelmatige op- en afbouwtijden van evenementen. Alles moet immers in een korte tijd opgebouwd worden. De bloemstukken moeten op zijn mooist zijn tijdens het evenement en daarna word alles weer afgebroken.

ALLES UIT HANDEN.

Bloemen op locatie werkt tijdens, voor en na een evenement altijd nauw samen met de opdrachtgever. Tijdens de voorbereiding van het evenement maakt bloemen op locatie een voorstel met een creatief event bloemstyling concept. Dit voorstel houdt rekening met: de locatie en ruimtes, kleur (thema’s), gewenste sfeer, bloem-voorkeuren, materialen, bedrijfsidentiteit (logo’s, huisstijl, merkwaarden e.d.), draaiboek, Opbouw- en afbouwtijden en budget.

Alle stukken worden zoveel mogelijk voorbereid in onze binderij waarna alles naar de locatie vervoerd wordt. Op locatie worden de stukken op hun plek gezet en ter plekke afgestyled. Na afloop van het evenement worden de stukken in samenspraak met de opdrachtgever, en eventueel andere leveranciers, weer afgebroken.

VASTE PARTNER VAN EVENEMENT-BUREAU’S EN CATERAARS.

Bloemen op locatie werkt veel samen met evenementen-locaties en evenementen-bureau’s. Bloemen op locatie is  partner van o.a. Dechesne & Boertje, Ovation Holland, Felix Meritis, Live Corporate Events, SOFrank, Het Rijk van de Keizer  Bureau voor Reuring, BinkHuize FrankendaelDe Nieuwe Liefde en BureauJEZ.

Volg ons op Instagram & Facebook of bekijk een greep uit event bloemenstyling projecten >>

Gertjan Bosman, event producer, Ovation Holland.

“Bloemen op locatie is een van onze leveranciers en gespecialiseerd in bloemen voor evenementen. Ze weten hoe evenementen-bureau’s werken. Hun creativiteit, flexibiliteit, professionaliteit en resultaat-gerichtheid van Bloemen op Locatie maakt dat het goed samenwerken is. En het is prettig om bloemen helemaal te kunnen uitbesteden aan een partner die creatief en operationeel meedenkt zodat je zeker weet dat er iets moois komt te staan zonder dat het extra werk of personeel kost.”

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We leggen u graag uit hoe we samenwerken met event-locaties en evenementenbureaux in een persoonlijk gesprek. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op voor een afspraak.


BLOEMENSTYLING ONDERWERPEN

Bloemen abonnement(1) Bloemen tips(2) Bloemenwinkel(2) Boeket laten bezorgen(1) Bruidsboeket(2) Bruiloft bloemen(3) Event bloemen styling(4) Kerst(1) Vacatures(1)