Boeket met bloemen thema bruiloft

Bruiloft bloemen-styling

BRUILOFT BLOEMEN-STYLING

Bloemen op Locatie maakt al sinds 2005 de mooiste bruiloft bloemen-styling voor bruiloften. Gedurende de jaren hebben we een bepaalde werkwijze gecreëerd waarvan we merken dat bruidsparen die prettig vinden en die ook goed werkt. Hieronder leggen we uit hoe dat nu in z’n werk gaat.

DE BRUILOFT BLOEMEN MENUKAART

De voorbereidingsperiode voor een bruiloft is meestal lang en er komen zoveel details op je af dat het soms onoverzichtelijk kan worden. Zoveel ideeën, zoveel indrukken, zoveel keuzes te maken. Om het je, wat betreft de bloemen voor je bruiloft, alvast wat gemakkelijker en overzichtelijk te maken heeft Bloemen op Locatie de verschillende mogelijkheden en prijzen in menukaarten gezet. Als je een bruiloft bloemen-styling gesprek aanvraagt dan sturen we je de menukaarten meteen per email toe. Grofweg hebben we twee menukaarten:

  1. De bruidsbloemen menukaart voor je persoonlijke bruiloft bloemen.
  2. De locatiestyling menukaart voor de bloemen op je trouwlocatie.

Op deze menukaart staan verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende budgetten overzichtelijk naast elkaar. Zo krijg je alvast een idee en misschien kun je zelfs al enkele keuzes maken.

HET BRUILOFT BOEMEN-STYLING GESPREK

Het is handig om de bloemen-styling van je bruiloft van tevoren bij Bloemen op Locatie te komen bespreken. We kijken dan naar jullie plannen, bespreken de gewenste stijl, de beschikbare bloemen, de mogelijke kleuren en andere details die ons kunnen helpen om het mooiste bloemwerk te maken voor jullie trouwdag. Daarvoor nodigen we je uit in bloemen-atelier op het Javaplein in Amsterdam om in een half uurtje door jullie wensen heen te lopen.

Zo’n bruiloft bloemen-styling gesprek doen we op vaste dagen en tijden zodat we zeker weten dat jullie plannen en ideeën alle aandacht krijgen die ze verdienen. We doen de gesprekken voor bruiloft-bloemenstyling op:

 • Woensdagen tussen 10:30 en 12:00 uur
 • Vrijdagen tussen 10:30 en 12: uur of tussen 16:00 en 18:00 uur.

We hebben het altijd erg druk met bruiloften dus het is handig om deze afspraak zo snel mogelijk in te plannen zodat je zeker weet dat de door jullie gewenste datum beschikbaar is. Het handigste is om het bruiloft bloemen-styling gesprek zelf ongeveer 4 tot 6 weken voor je bruiloft te plannen. Wacht niet te lang en vraag meteen een bruiloft bloemen styling gesprek aan!

DIT BESPREKEN WE IN HET GESPREK

Tijdens het bruiloft bloemen-styling gesprek komen de volgende vragen aan bod:

 • Wat voor persoonlijke bruiloft bloemen willen jullie?
 • Wat voor bloemenstyling willen jullie op de trouwlocatie(s)
 • Wat voor stijlwensen hebben jullie?
 • Wat zijn de locaties waar jullie bloemwerk geleverd willen hebben?
 • Hoe is de planning van jullie trouwdag?

WAT KUN JE MEENEMEN VOOR HET BLOEMEN-STYLING GESPREK?

Het is handig om zoveel mogelijk inspiratie-materiaal mee te nemen naar het bloemen-styling gesprek. Daarbij kun je denken aan foto’s (een Pinterest board is erg handig), de uitnodiging, stukjes stof, etc. Kortom: alles wat handig is om jullie stijlwens te ondersteunen. Mocht je dat allemaal niet hebben; geen probleem wij hebben verschillende boeken en tijdschriften waar je van tevoren in kunt bladeren. (Kom dan een half uur eerder dan de afspraak, zodat je eerst even ideeën op kunt doen)

HET VOORSTEL

Naar aanleiding van het bruiloft bloemen-styling gesprek maken we een voorstel met een beschrijving van de bruiloft-bloemenstyling, een planning en een kostenplaatje. Mocht e.e.a niet overeenstemmen met jullie wensen, dan kunnen we het voorstel uiteraard altijd nog aanpassen. Als er iets bij of af moet is dat natuurlijk zo gedaan.

AKKOORD EN BETALING

Pas als jullie het voorstel voor akkoord tekenen maken we de opdracht definitief in onze planning. Dat moet minimaal twee weken voor de bruiloft zijn. We gaan dan de bloemen bestellen en de productie voorbereiden. De betaling voor de bruiloft bloemen-styling moet 5 dagen voor de trouwdatum op de bankrekening van Bloemen op Locatie staan.

EN DAN… GENIETEN

In ons voorstel staat altijd een planning en op jullie trouwdag leveren we alle bloemen volgens die planning af. Op elke locatie zorgen we ervoor dat de bloemen op z’n plek worden gezet en prachtig wordt afgestyled. We doen altijd onze uiterste best om de bloemen er zo mooi mogelijk uit te laten zien. En indien gewenst komen we het na afloop ook weer afbouwen en ophalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *