rouwboeket
Een rouwstuk is in oase gestoken.
kistbedekking met bloemen
Een rouwstuk in de vorm van een hart.

Rouwboeket of rouwstuk voor begrafenis of crematie

Bloemen zijn vaak een uiting van liefde. Je geeft ze als je iemand wil vertellen dat je van diegene houdt. Dat geldt ook voor bloemen voor een begrafenis. Daarom is het juist zo belangrijk dat een rouwboeket of een rouwstuk bij een begrafenis of crematie de juiste snaar raken. Dat ze reflecteren wat je wilt zeggen. Bij je passen. Dat ze mooi zijn en mensen raken.

Bloemen op Locatie heeft zich gespecialiseerd in bijzondere bloemen voor begrafenissen en crematies. Bel ons, ook vlak voor de uitvaart, maak een afspraak en kom bij ons langs om te vertellen wat je het liefst wilt. We maken graag de kist mooi, door er bloemen op of naast te zetten. Dat kan bijvoorbeeld een rouwstuk of een rouwboeket zijn. Maar we kunnen ook juist de zaal bij het uitvaartcentrum mooi maken, door er een paar prachtige bloemstukken op een zuil neer te zetten.

Een prachtig rouwboeket

Mensen komen vaak bij ons voor een rouwboeket. Dat is eigenlijk een gewoon boeket maar dan plat geschikt. Zodat je de bloemen op, naast of voor de kist kunt leggen. We schikken het boeket speciaal naar jouw wensen. Je kunt zelf bepalen wat voor bloemen en kleuren we gebruiken en in wat voor stijl we het schikken. Het kan dus een rouwboeket van alleen maar prachtige rozen zijn maar ook een veld rouwboeket met veldbloemen. Via URBANBLOOM.NL kun je direct een rouwboeket bestellen om te laten bezorgen in Amsterdam.

Een rouwstuk, bloemen voor op de kist

Bloemen op Locatie verzorgt ook vaak een bloemstuk voor een begrafenissen of uitvaarten in en rond Amsterdam. Een bloemstuk verschilt van een rouwboeket doordat het in Oase is gestoken en dus rechtop kan staan. Vaak is dat een speciaal bloemstuk voor op de grafkist. Dat kan in veel vormen. We kunnen er bijvoorbeeld een prachtige rond of ovaal rouwstuk van maken maar ook een bloemstuk in de vorm van een hart. Onze rouwstukken zijn meestal modern en gemaakt met veel verschillende bloemen. Onze huisstijl qua bloemen voor een uitvaart is wat je normaal als veldboeket zou omschrijven. Maar ons uitgangspunt is dat we luisteren naar wat jij als nabestaande, vriend, vriendin of familie-lid wil.

rouwstuk of boeket met lint

Eventueel kun je een lint bestellen bij de bloemen. Je kunt ons de tekst doorgeven en dan bedrukken we een lint dat past bij de bloemen.

Bellen is beter dan mailen

We vragen u vriendelijk om ons te bellen in plaats van een mail te sturen. Bloemen voor een uitvaart zijn zo belangrijk en moeten vaak binnen een korte tijd geleverd worden, dat we niet het risico willen lopen tijd te verliezen.

Bel met +31 (0)20-4635317 voor meer informatie.