De Hospitality Bloemen en Planten-Service voorziet altijd in verschillende formaten van boeketten. Mini, Small, Medium en Large.
Een klein mini-boeketje kan zowel romantisch als stijlvol zijn. Hoe klein het ook is; het straalt een gevoel van luxe uit.
Planten in een hotelkamer maken het lekker huislijk en warm.
Nicky Cammaert; "Zorg voor een net verzorgd pand met een positieve en verwelkomende uitstraling. Zoals je bij je eigen huis ook doet wanneer je dinergasten over de vloer krijgt. Bloemen zijn daar een essentieel onderdeel van!"

Bloemen op de kamers bij De Wittenberg

Bloemen op Locatie is gespecialiseerd in hospitality bloemen. Voor verschillende hotels en Bed & Breakfasts in Amsterdam verzorgen we wekelijks bloemen in de vorm van een bloemenabonnement of zelfs een op maat gemaakte Hospitality Bloemen en Planten-Service. Voor De Wittenberg in Amsterdam hebben we zo’n op maat gemaakte hospitality bloemen-service opgetuigd.

De Wittenberg, een aparthotel

De Wittenberg is een “aparthotel”, gelegen in de Oostelijke Grachtengordel aan de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam. In dit majestueuze gebouw uit de achttiende-eeuw kun je voor korte of lange tijd verblijven in een van de 115 prachtige appartementen. De Wittenberg gebruikt bloemen om voor gasten een “thuis-gevoel” te creëren en van het verblijf in De Wittenberg een onvergetelijke warme, fijne ervaring te maken. In elk van de Superior appartementen  staat standaard een prachtig boeket van Bloemen op Locatie, en alle gasten kunnen via De Wittenberg een boeket of planten voor hun kamer bijboeken als ze dat willen.

Hoe past De Wittenberg bloemen toe in Hospitality?

Rob de Ridder​, Assistant Apartment Manager bij De Wittenberg verteld: “Bij de Front Office hebben wij standaard een groot boeket bloemen staan die zorgdraagt voor een warme en huiselijke sfeer bij het verwelkomen van onze gasten. Daarnaast worden onze Superior appartementen wekelijks voorzien van een bos bloemen, wat de perfecte finishing touch geeft voor dit type appartement.

Wat voegen bloemen toe aan de beleving van gasten?

“Bloemen geven altijd een gevoel van vrolijkheid, warmte en positiviteit, en uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze gasten dit ook beleven bij de Wittenberg.” Zegt De Ridder. “Daarom is een boeket op tafel in een appartement de perfecte manier om het verblijf van de gast net dat beetje extra te geven waardoor ze een onvergetelijke indruk van ons krijgen.”

Wat dragen bloemen toe aan de doelstelling van De Wittenberg?

Het doel van De Wittenberg is om iedereen het gevoel te geven dat ze bij De Wittenberg een tweede huis hebben. De Ridder: “Dat onze gasten iedereen, zowel staff als medegast, als familie zien en zich helemaal thuis voelen bij de Wittenberg.”

Bloemen en boeketten zijn daarbij een belangrijk aspect om dit doel te verwezenlijken. De Ridder: “Denk maar aan de gevoelens die je hebt als je van iemand een mooi boeket bloemen krijgt, en als je die dan vervolgens bij je thuis op de tafel ziet staan. Dat iemand dat speciaal voor jou heeft gedaan! Het geeft een bepaald gevoel van warmte en positiviteit. Dat is wat wij voor ogen hebben. We willen voor onze gasten; een gevoel van thuis zijn creëren.”

Krijgen jullie veel reacties van gasten over de bloemen?

“We krijgen altijd hele positieve reacties op de boeketten, en gasten willen vaak weten waar de prachtige bloemen vandaan komen.” Aldus De Ridder. Omdat er elke week een ander boeket staat blijft het spannend en levendig. De Ridder: “Wat ook ontzettend leuk is om te zien, is dat gasten die voor lange tijd bij ons verblijven vaak merken als er een nieuw boeket staat bij de Front Office, en er dan altijd even langs lopen om deze te bewonderen.” De boeketten worden dus goed gewaardeerd en de staff merkt goed wat voor positieve bijdrage bloemen leveren aan de sfeer in de lobby.

Bloementips voor de Hospitality branche

Bij Bloemen op Locatie zeggen we altijd dat je met bloemen huiselijkheid en warmte toevoegt aan een verblijf. En dat passen ze ook bij De Wittenberg toe. De Ridder geeft twee tips:

  • “Inspireer je gasten met een mooi boeket in de algemene ruimtes maar geef je gast ook dat gevoel van extra aandacht door een boeket in de kamer te plaatsen.”
  • “Maak gebruik van de positiviteit die bloemen uitstralen en creëer een betere gastbeleving door als detail her en der een boeket neer te zetten. Niet in grote aantallen, maar juist door bloemen te gebruiken als detail kunnen bloemen net dat beetje extra geven waardoor de gastscore zal verbeteren.”

bloemenservice voor hotels

Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen en hoe we dat doen.