Vrouw met bruidsboeket
Bloemen op tafel in een restaurant
Een boeket in een vaas op een zuil bij een evenementen-locatie

Vacature: bloemist/winkelmedewerker 32 uur.

Bloemen op Locatie in Amsterdam is een bloemist voor liefhebbers maar ook een online bloemenwinkel waar je een prachtig boeket kunt bestellen. Via onze website laat je mooie bloemen bezorgen in Amsterdam en omstreken. Op dit moment zijn we op zoek naar een bloemist(e)-winkelmedewerker voor 32 uur per week die prachtige boeketten voor onze winkelklanten wil maken.

OVER BLOEMEN OP LOCATIE

Bloemen op locatie is een abonnementen- en locatie-bloemist maar opent op vrijdag en zaterdag haar deuren als een bloemenwinkel voor echte liefhebbers. Sinds 2006 verzorgen we bloemen voor evenementen, beurzen, bruiloften, hotels, winkels en kantoren. Altijd op bestelling.

WAT GA JE DOEN ALS BLOEMIST BIJ ONS?

Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de klantervaring in onze winkel. De kandidaat voor deze vacature helpt klanten bij het uitkiezen of het maken van een boeket en luistert daarbij goed naar de wensen en behoeftes van de klant. Daarnaast houdt je als bloemist-winkelmedewerker de winkel georganiseerd en representatief en ben je mede-verantwoordelijk voor de continue kwaliteitscontrole van onze voorraad bloemen.

Voor deze vacature zijn in eerste instantie de vrijdag en zaterdag je werkdagen. Maar als je dat wil kan er eventueel nog een derde dag bij komen.

WAT VOOR BLOEMIST ZOEKEN WE VOOR DEZE VACATURE?

Wij zoeken voor deze vacature een bloemist(e) uit (de omgeving van) Amsterdam, met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Creativiteit. bloemen op Locatie wil altijd verder denken dan een boeket. We denken mee in het grotere “styling plaatje” van de klant en passen daar de bloemen bij. Je moet het leuk vinden om mee te denken en enthousiast zijn om bloemwerk te bedenken voor een object of ruimte.
  • Flexibiliteit. Je moet bereid zijn om af en toe werktijden aan te passen aan de opdrachten die wij voorhanden hebben. Soms is de opbouw voor een evenement buiten kantoortijden.
  • Zelfstandigheid. Je moet zelfstandig zijn en zowel in een team als in je eentje goed kunnen werken.
  • Sociaal vaardig. In deze baan heb je veel klantcontact en ben je veel in gesprek met bedrijven, evenementen locaties en andere klanten.
  • Rijbewijs.
  • Enthousiasme. Je werkt hard en vind dat ook leuk. Je bent het type: handen uit je mouwen en aanpakken.
  • Goede beheersing van techniek.

WAT BIEDEN WE?

In deze vacature bieden je een uitdagende werkplek waar je veel kunt leren van alle verschillende aspecten in het bloemenvak. Je komt terecht in een warm team van bloemisten die elkaar respecteren en zoveel mogelijk ondersteunen. Het salaris is conform de CAO.

GEÏNTERESSEERD IN DEZE VACATURE?

Kandidaten voor de vacature bloemist-winkelmedewerker kunnen solliciteren door een korte email met een motivatie en CV te sturen. We zullen geschikte kandidaten dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek in onze winkel in Amsterdam.