Klein boeket met bloemen voor hotelkamer.

Hospitality Bloemen en Planten Service

BLOEMEN-SERVICE VOOR HOTELS EN BED & BREAKFASTS

Bloemen op Locatie is gespecialiseerd in hospitality bloemen. Voor verschillende hotels en Bed & Breakfasts in Amsterdam verzorgen we wekelijks bloemen. Voor sommige bedrijven in de vorm van een bloemenabonnement en voor een groeiend aantal andere bedrijven zelfs met een op maat gemaakte Hospitality Bloemen en Planten-Service.

BLOEMEN IN DE HOSPITALITY BRANCHE

De meeste hotels en B&B’s in Amsterdam gebruikten al bloemen om de sfeer in de algemene ruimtes intiemer, gezelliger en huislijker te maken. Bloemen op Locatie vind dat een goede ontwikkeling. Bloemen zijn immers een uitermate geschikt instrument om op een simpele manier sfeer te creëren en de klantbeleving te verbeteren. Met sommige hospitality bedrijven in Amsterdam heeft Bloemen op Locatie een op maat gemaakte Hospitality Bloemen en Planten-Service ontwikkeld. Dat houdt in dat het bloemen instrument breder wordt ingezet om het verblijf van gasten in Amsterdam nog onvergetelijker te maken.

ONZE HOSPITALITY BLOEMEN EN PLANTEN-SERVICE

In onze Hospitality Bloemen en Planten-Service kijken we verder dan alleen de locatie bloemenstyling van bijvoorbeeld een hotel. We kijken niet alleen naar de sfeer en bloemenstyling van de algemene ruimtes in het hotel maar ook naar de behoeftes van gasten. Sommige hotels hebben als doelstelling dat de gast zicht “thuis” voelt in het hotel en in de kamer of het appartement. Bloemen en planten zijn daarbij een aspect dat zeer belangrijk kan zijn.

Een boeket of planten in de hotelkamer voor de duur van het verblijf zijn uitermate effectief om de klantervaring van hotel of B&B gasten nóg beter te maken. Bloemen op Locatie heeft, in samenwerking met enkele hotels zoals bijvoorbeeld De Wittenberg, een Hospitality Bloemen en Planten-Service ontwikkeld die het mogelijk maakt voor gasten om boeketten en planten bij te boeken voor de duur van hun verblijf.

Bloemen op Locatie draagt de zorg voor de boeketten en de planten waardoor het altijd groen, representatief, vers en inspirerend eruit ziet. En uiteraard heeft het hotel of B&B personeel er zo min mogelijk omkijken naar en hoeft het de planten niet te verzorgen of te onderhouden.

HOE WE DAT DOEN? WE KOMEN HET U GRAAG UITLEGGEN!

Neem contact met ons op voor een afspraak of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

[contact-form to=”info@bloemenoplocatie.nl” subject=”Aanvraag Hospitality Bloemen en Plantenservice”][contact-field label=”Naam hotel of B&B” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefoon” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]


BLOEMENSTYLING ONDERWERPEN

Bloemen abonnement(1) Bloemen tips(2) Bloemenwinkel(2) Boeket laten bezorgen(1) Bruidsboeket(2) Bruiloft bloemen(3) Event bloemen styling(4) Kerst(1) Vacatures(1)