Groot boeket op zuil in evenementen-locatie
Bruiloft bloemen locatie-styling.
Groot boeket op een zuil in een grote zaal
Prachtig boeket met bloemen

Amerpodia culturele evenementen locaties

Een van de vaste evenementen-locatie-partners waar we in Amsterdam al jaren de event-bloemen-styling voor verzorgen is Amerpodia. Amerpodia beheert vier belangrijke cultuurhuizen in Amsterdam en levert daarbij een grote bijdrage aan het culturele en maatschappelijke leven in de stad. Door de deuren van locaties als Felix Meritis, De Nieuwe Liefde, Het Compagnietheater en De Rode Hoed te openen voor de evenementen, vinden deze podia de benodigde financiële ruimte om verder te groeien tot toonaangevende cultuurhuizen.

Bloemen op Locatie: vast bloemen-partner

Als jaren levert Bloemen op Locatie de bloemen voor evenementen bij de locaties van Amerpodia. Samen met event producer Nicky Cammaert van Amerpodia hebben we een event bloemen-pakket samengesteld voor alle locaties. Klanten van Amerpodia kunnen zo samen met Nicky gemakkelijk een keuze maken uit diverse bloemenstyling elementen voor een evenement bij de verschillende locaties in Amsterdam.

Hoe past Amerpodia bloemen toe voor events?

Voor de diverse zalen bij de Amerpodia Locaties heeft Bloemen op Locatie samen met Amerpodia een aantal bloemenstyling elementen uitgekozen. Dit gaat van grote bloemstukken op een zuil, tot aan kleine tafelbloemetjes op de sta-tafels. En dat allemaal in diverse soorten en maten. Nicky Cammaert: “Bloemen zijn voor ons een belangrijke manier om evenementen en programma’s aan te kleden. Een kaal podium krijgt een hele andere uitstraling met een mooi bloemstuk er op. En een borrel wordt gezelliger wanneer er een paar tafelvaasjes op statafels staan.”

Onze gast voelen zich Nóg prettiger met bloemen

Bloemen voor een evenementen locatie zijn een belangrijk instrument om een ruimte persoonlijk en warm te maken. Bloemen brengen de natuur naar binnen en zijn een uitstekend instrument om een presentatie, feest of congres een eigen sfeer te geven. Nicky Cammaert: “Bloemen dragen bij aan de verzorging en de uitstraling van onze panden. Ik denk dat mensen zich prettiger voelen wanneer een ruimte er verwelkomend uitziet, dat proberen we te bewerkstelligen door middel van bloemen.”

Bloemen geven een locatie nóg meer sfeer en zorgen ervoor dat mensen zich nóg prettiger voelen. Nicky Cammaert; “We gebruiken bloemen ook graag om mensen te bedanken. Een mooi boeket voor een spreker of een programmamaker aan het einde van een geslaagde avond valt altijd in de smaak. Verder vind ik dat bloemen zorgen dat een pand en fris en vrolijk op staat.”

Wij denken dat échte bloemen op een evenementen locatie toch beter gewaardeerd worden dan een boeket met kunstbloemen. Echte bloemen zijn authentiek en stralen uit dat het “speciaal voor deze gelegenheid” is. Dat is belangrijk. Nicky Cammaert; “Mensen reageren altijd heel positief op de bloemen. Er wordt altijd naar gevraagd, mensen zijn verbaasd dat het echt is!”

Amerpodia's advies voor evenementen-locaties

Nicky Cammaert; “Zorg voor een net verzorgd pand met een positieve en verwelkomende uitstraling. Zoals je bij je eigen huis ook doet wanneer je dinergasten over de vloer krijgt. Bloemen zijn daar een essentieel onderdeel van!”

Meer bloemenstyling ...

Een bloemenboog met rozen
Bruiloft bloemen
Bloemen op Locatie

Bloemenboog

Bloemenboog Bloemen op Locatie maakt regelmatig bloemenbogen. Vaak zijn deze gevuld met gemengde bloemen of met rozen. Perfect voor de entree van een evenement of

Lees verder »