Een bloemstyliste tijdens een oriëntatiegesprek
Kleine vaasjes met bloemen op een sta-tafel
Bloemen op tafel in een restaurant

Bruiloft bloemen-styling gesprek

Tijdens een bruiloft bloemen-styling oriëntatiegesprek staat een bloemstyliste een uur lang, geheel tot je beschikking en kun je samen door de mogelijkheden lopen, bloemen bekijken en door onze boeken heen bladeren. Daarvoor nodigen we je uit in ons bloemen-atelier op het Javaplein in Amsterdam. De kosten hiervoor zijn €75,-. Als het totaalbedrag van de eindfactuur boven de €500,- komt worden deze kosten weer van de factuur afgetrokken.

Hoe bereid ik me voor op een oriëntatiegesprek?

Tijdens het bruiloft bloemen-styling gesprek komen de volgende vragen aan bod:

  • Wat voor persoonlijke bruiloft bloemen willen jullie?
  • Wat voor bloemenstyling willen jullie op de trouwlocatie(s)
  • Wat voor stijlwensen hebben jullie?
  • Wat zijn de locaties waar jullie bloemwerk geleverd willen hebben?
  • Hoe is de planning van jullie trouwdag?

Wat kun je meenemen voor het gesprek

Het is handig om zoveel mogelijk inspiratie-materiaal mee te nemen naar het bloemen-styling gesprek. Daarbij kun je denken aan foto’s (een Pinterest board is erg handig), de uitnodiging, stukjes stof, etc. Kortom: alles wat handig is om jullie stijlwens te ondersteunen. Mocht je dat allemaal niet hebben; geen probleem wij hebben verschillende boeken en tijdschriften waar je van tevoren in kunt bladeren. (Kom dan een half uur eerder dan de afspraak, zodat je eerst even ideeën op kunt doen)

Vraag nu een bruiloft bloemenstyling-gesprek aan

We hebben het altijd erg druk met bruiloften dus het is handig om deze afspraak zo snel mogelijk in te plannen zodat je zeker weet dat de door jullie gewenste datum beschikbaar is. Het handigste is om het bruiloft bloemen-styling gesprek zelf ongeveer 4 tot 6 weken voor je bruiloft te plannen. Wacht niet te lang en vraag meteen een bruiloft bloemen styling gesprek aan!

Bloemen op Locatie maakt al sinds 2005 de mooiste bruiloft bloemen-styling voor bruiloften. Gedurende de jaren hebben we een bepaalde werkwijze voor bruiloft bloemenstyling gecreëerd waarvan we merken dat bruidsparen die prettig vinden en die ook goed werkt.

Boeket met bloemen thema bruiloft
Bruiloft bloemen
Bloemen op Locatie

Bruiloft bloemen-styling

BRUILOFT BLOEMEN-STYLING Bloemen op Locatie maakt al sinds 2005 de mooiste bruiloft bloemen-styling voor bruiloften. Gedurende de jaren hebben we een bepaalde werkwijze gecreëerd waarvan

Lees verder »
rozenboog met roze rozen
Bruiloft bloemen
Bloemen op Locatie

Rozenboog

ROZENBOOG Bloemen op Locatie heeft een prachtige bloemenboog die vaak bij de entree van een evenement of bruiloft staat. De rozenboog kan natuurlijk met rozen

Lees verder »