Groot boeket op zuil in evenementen-locatie
Kleine vaasjes met bloemen op een sta-tafel
Bloemen op tafel in een restaurant
Een boeket in een vaas op een zuil bij een evenementen-locatie

Trouwlocatie bloemenstyling

Bloemen zijn vaak een uiting van liefde. Bloemen geven een trouwlocatie meer sfeer en zorgen ervoor dat mensen zich prettig voelen. Bloemen brengen de natuur naar binnen en zijn een uitstekend instrument om een bruiloft, diner of feest, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven. Bloemen op Locatie is sinds 2005 gespecialiseerd in de bloemenstyling van locaties voor evenementen, modeshows, bruiloften, recepties en feesten. Gedurende de jaren hebben we een speciale werkwijze voor bruiloft bloemenstyling gecreëerd die zich inmiddels ruimschoots heeft bewezen. Op deze pagina laten we zien wat de mogelijkheden zijn qua bloemenstyling van jullie trouwlocatie.

Grote eye catchers: boeketten op zuil

Groot boeket op een zuil.

Een groot boeket op een zuil is een perfecte sfeermaker in de trouwzaal of in de feestzaal maar is ook een prachtige achtergrond voor de plechtigheid zelf. Je kunt het effect van een Eye Catcher al bereiken door een groot boeket in een vaas op een zuil te zetten op strategische plekken in de trouwlocatie. Of kies voor een XXL bloemstuk op een zuil! 

Een Bloemenboog, bij de entree of als achtergrond

Een rozenboog is een schitterende aanvulling op de bloemenstyling van je bruiloft. Loop met z’n tweetjes door een bloemenboog de zaal binnen! Of gebruik een bloemenboog als achtergrond of backdrop voor de ceremonie. Het is een soort natuurlijke omlijstingvan de plechtigheid als je elkaar, omringt door bloemen, het ja-woord geeft. Of geef jullie bruiloft-gasten een warm onthaal op de trouwlocatie door ze binnen te laten komen door een prachtige, weelderige, heerlijk geurende rozenboog.

De mogelijkheden van een bloemenboog zijn eindeloos. We kunnen de bloemenboog bijvoorbeeld vullen met de mooiste Ecuador-rozen,  maar ook met gemengde seizoensbloemen.

Een bloemenboog met rozen

Tafeldecoraties, bloemen op je trouwlocatie

Bloemen op tafel bij een bruiloft

Bij een feestelijke dinertafel  op je bruiloft horen natuurlijk bloemen. Bloemen geven tijdens het diner een tafel kleur en intimiteit. En maken een dinertafel of de sta-tafels op je trouwlocatie nóg gezelliger. Maar niet alleen dat; kleine vaasjes met bloemen geven juist ook de hele zaal meer sfeer. Als het diner voorbij is, en het trouwfeest begint, zet je de bloemetjes gewoon door de hele zaal heen op sta-tafels, op de bar of waar het ook maar mogelijk is.

Boeketten, Geef je eigen sfeer aan de trouwlocatie

Een mooie vaas met een boeket op strategische plekken verspreid over de hele trouwlocatie, geven de ruimtes extra sfeer. Juist met bloemen kun je je eigen sfeer creëren en een trouwlocatie jullie eigen karakter meegeven. Bloemen zijn daar ideaal voor. Je bepaald je eigen kleuren, je eigen bloemsoorten en je eigen stijl.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk dan de sinds 2005 door ons ontwikkelde werkwijze voor bruiloft bloemenstyling

En nog veel meer...

Bruiloft bloemenstyling is zo omvangrijk dat we niet alles op deze pagina kwijtkunnen. Denk aan bloemen voor op de auto of op de boot, een bloemengordijn, een back drop, bloemen om de ringen, strooi, etc. etc.

Meer bruiloft onderwerpen...

Een bloemenboog met rozen
Bruiloft bloemen
Bloemen op Locatie

Bloemenboog

Bloemenboog Bloemen op Locatie maakt regelmatig bloemenbogen. Vaak zijn deze gevuld met gemengde bloemen of met rozen. Perfect voor de entree van een evenement of

Lees verder »