Anchela geeft bloemen-tips: Hoe blijft je boeket zo lang mogelijk mooi.

BLOEMEN OP LOCATIE, het bloemen atelier

BLOEMEN OP LOCATIE, Het bloemen atelier

Bloemen op locatie is een bloemen-werkplaats. We maken de mooiste boeketten voor bloemen-abonnementen (particulieren en bedrijven), bloemenstyling voor grote en kleine evenementen en bruiloften en bloemen voor uitvaarten. Maar op vrijdag en zaterdag zijn we ook een bloemenwinkel en kun je bij ons langskomen voor een prachtig boeket. Van maandag tot en met donderdag zijn we als winkel gesloten maar kun je meestel toch bij ons bloemen atelier binnenlopen om een boeket te kopen. En natuurlijk kun je altijd; ook door de week en op zondag, bloemen bestellen via de webshop. Je kunt ook bestellen via Whatsapp door een berichtje te sturen naar 06-28956537. (let op: als je ‘s avonds een berichtje stuurt krijg je pas de volgende dag antwoord)

ELKE BLOEM ZIJN EIGEN PLEK

Onze visie op bloemen is dat elke bloem een eigen plek verdient in een boeket of bloemstuk.  In het weekend verkopen we elke bloem in onze winkel los en kun je een boeket laten samenstellen. Je kunt voor een muur van bloemen staan en kiezen welke bloem je wilt hebben. Wij maken dan ter plekke een mooi boeket of bloemstuk voor je maar je kunt ook gewoon 3 prachtige rozen meenemen om thuis in een slanke vaas te zetten.

Bloemen op Locatie staat op de website van het Parool vermeld als een van de beste bloemen-adressen van Amsterdam.

NIEUWE OPENINGSTIJDEN:

Maandag:        Geen vaste openingstijden
Dinsdag:          Geen vaste openingstijden
Woensdag:      Geen vaste openingstijden
Donderdag:    Geen vaste openingstijden
Vrijdag:             10:00 – 18:30
Zaterdag:          10:00 – 17:00
Zondag:             gesloten

CONTACT MET BLOEMEN OP LOCATIE:

BLOEMEN OP LOCATIE
Javaplein 4
1094 HW Amsterdam

Telefoon: 020-4635317

Whatsapp: 06-28956537 (Wist je dat je bij ons ook via Whatsapp kunt bestellen?)

email: info@bloemenoplocatie.nl

DUURZAAM EN BETROKKEN

Bloemen op Locatie wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat houdt voor ons in dat we onze winkel zoveel mogelijk duurzaam inrichten, betrokken zijn bij de ontwikkeling van de buurt en we een leerbedrijf zijn voor jong talent. Duurzaamheid en bloemen gaan moeilijk samen.

Toch hebben we in ons bedrijf een formule gevonden waardoor we vol vertrouwen kunnen zeggen dat we duurzaam zijn. We gaan heel bewust om met energie, afval en drinkwater en kiezen onze producten in de winkel met grote zorgvuldigheid uit. We verkopen, zoveel mogelijk, bloemen van locale, duurzame kwekers. Toch moeten we soms consessies doen ten behoeve van ons stijlgevoel en ontkomen we er niet aan om hele mooie en bijzondere, maar uit het buitenland ingevlogen, bloemen, op te nemen in ons assortiment. Uiteraard nemen we dan wel zoveel mogelijk de bloemen met een MPS-A duurzaamheidskeurmerk.


BLOEMENSTYLING ONDERWERPEN

Bloemen abonnement(1) Bloemen tips(2) Bloemenwinkel(2) Boeket laten bezorgen(1) Bruidsboeket(2) Bruiloft bloemen(3) Event bloemen styling(4) Kerst(1) Vacatures(1)