Bloemen op tafel bij een bruiloft
Bloemenstyling van trouwauto
Twee bruidegommen met corsages
Een boeket in een vaas op een zuil bij een evenementen-locatie

Bruiloft bloemen-styling: de werkwijze

Bloemen op Locatie maakt al sinds 2005 de mooiste bruiloft bloemen-styling voor bruiloften. Gedurende de jaren hebben we een bepaalde werkwijze gecreëerd waarvan we merken dat bruidsparen die prettig vinden en die ook goed werkt. Hieronder leggen we uit hoe dat nu in z’n werk gaat.

DE BRUILOFT BLOEMEN MENUKAART

De voorbereidingsperiode voor een bruiloft is meestal lang en er komen zoveel details op je af dat het soms onoverzichtelijk kan worden. Zoveel ideeën, zoveel indrukken, zoveel keuzes te maken. Om het je, wat betreft de bloemen voor je bruiloft, alvast wat gemakkelijker en overzichtelijk te maken heeft Bloemen op Locatie de verschillende mogelijkheden en prijzen in menukaarten gezet. Als je voor de bruiloft contact met ons opneemt dan sturen we je de menukaarten meteen per email toe. Grofweg hebben we twee menukaarten:

  1. De bruidsbloemen menukaart voor je persoonlijke bruiloft bloemen.
  2. De locatiestyling menukaart voor de bloemen op je trouwlocatie.

Op deze menukaarten staan verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende budgetten overzichtelijk naast elkaar. Zo krijg je alvast een idee en misschien kun je zelfs al enkele keuzes maken.

Optie 1: het BRUILOFT BOEMEN-STYLING oriëntatiegesprek

Als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek met een van onze bloemstylistes dan is dat uiteraard mogelijk. Je kunt dan een afspraak maken voor een bloemenstyling oriëntatiegesprek. Dat is een gesprek van één uur waarin de bloemstyliste geheel tot je beschikking staat en waarin je samen door de mogelijkheden kunt lopen, bloemen kunt bekijken en door onze boeken heen kunt bladeren. Daarvoor nodigen we je uit in ons bloemen-atelier op het Javaplein in Amsterdam. De kosten hiervoor zijn €75,-. Als het totaalbedrag van de eindfactuur boven de €500,- komt worden deze kosten weer van de factuur afgetrokken.

Tijdens het oriëntatiegesprek kijken we, onder andere, naar jullie plannen, bespreken we de gewenste stijl, de beschikbare bloemen, de mogelijke kleuren en andere details die helpen om tot het mooiste bloemwerk voor jullie trouwdag te komen.

We hebben het altijd erg druk met bruiloften dus het is handig om deze afspraak zo snel mogelijk in te plannen zodat je zeker weet dat de door jullie gewenste datum beschikbaar is. Het handigste is om het bruiloft bloemen-styling gesprek zelf ongeveer 4 tot 6 weken voor je bruiloft te plannen. Wacht niet te lang en vraag meteen een bruiloft bloemen styling gesprek aan >>

Optie 2: zonder bruiloft oriëntatiegesprek

Misschien weet je al precies wat je wil met de bruiloft bloemenstyling. En aan de hand van de hierboven genoemde bruiloft-bloemenmenukaart kun je een redelijke inschatting maken van wat de kosten daarvan zijn. Een bruiloft-bloemenstyling oriëntatiegesprek is niet altijd nodig. Vaak hebben bruidsparen best al een goed beeld van wat ze willen en is het een kwestie van foto’s, moodboards en andere details naar ons toe mailen.

Als je contact met ons opneemt helpen we je met welke informatie we van je nodig hebben om het mooiste bloemwerk voor je bruiloft te kunnen maken. En mocht je er toch nog behoefte aan hebben, dan kun je alsnog een bruiloft oriëntatiegesprek inplannen.

HET VOORSTEL

Naar aanleiding van het bruiloft bloemenstyling oriëntatiegesprek of de mailwisseling maken we een voorstel met een beschrijving van de bruiloft-bloemenstyling, een planning en een kostenplaatje. Mocht e.e.a niet overeenstemmen met jullie wensen, dan kunnen we het voorstel uiteraard altijd nog aanpassen. Als er iets bij of af moet is dat natuurlijk zo gedaan.

Akkoord en betaling

Als jullie het voorstel voor akkoord tekenen maken we de opdracht definitief in onze planning. Onze voorstellen zijn drie weken geldig. Gedurende drie weken reserveren we je trouwdatum in onze planning. Als de drie weken verlopen zijn vervalt de reservering en openen we de projectdatum weer voor andere projecten. We vragen u vriendelijk om minimaal twee weken voor de bruiloft de offerte voor akkoord te tekenen. We gaan dan de bloemen bestellen en de productie voorbereiden. De betaling voor de bruiloft bloemen-styling moet 5 dagen voor de trouwdatum op de bankrekening van Bloemen op Locatie staan.

En dan... genieten!

In ons voorstel staat altijd een planning en op jullie trouwdag leveren we alle bloemen volgens die planning af. Op elke locatie zorgen we ervoor dat de bloemen op z’n plek worden gezet en prachtig wordt afgestyled. We doen altijd onze uiterste best om de bloemen er zo mooi mogelijk uit te laten zien. En indien gewenst komen we het na afloop ook weer afbouwen en ophalen.

Vraag onze bruiloft bloemenstyling menukaart aan

Als je niet meteen een Bruiloft Bloemenstyling-gesprek aan wil vragen kun je ook eerst onze algemene informatie met de menukaarten aanvragen. Dan kun je op je gemak bekijken wat je aanspreekt en eventueel alsnog een gesprek aanvragen.Vul het onderstaande formulier in en dan sturen we je alle informatie op.

Meer bruiloft onderwerpen...

Een bloemenboog met rozen
Bruiloft bloemen
Bloemen op Locatie

Bloemenboog

Bloemenboog Bloemen op Locatie maakt regelmatig bloemenbogen. Vaak zijn deze gevuld met gemengde bloemen of met rozen. Perfect voor de entree van een evenement of

Lees verder »