Bruidsboeket
Bruidspaar met bruidsboeket op een boot
Bruidsboeket voor wit/groene jurk

Het bruidsboeket, een persoonlijk bruidsjuweel

Het bruidsboeket is een soort persoonlijk juweel. En zo benaderen we het ook. Naast de bruidsjurk is een bruidsboeket hét klassieke symbool van de bruid en komt op alle foto’s te staan. Een bruidsboeket maakt dat je je die dag de koningin voelt. Kortom het is een van de belangrijkste onderdelen van bruiloft bloemenstyling en daarom één van onze specialismen en een belangrijk onderdeel in onze bruiloft bloemenstyling-werkwijze. We maken een bruidsboeket dat bij jou als bruid past: bij de kleur van je jurk, je figuur, de stof van je jurk, je huidskleur, je smaak en wat jij als plaatje van je bruiloft in je hoofd hebt.

Welke bloemen kies je voor je bruidsboeket?

Voor een bruidsboeket kiezen we de bloemen die jij mooi vind. Als je het nog niet weet dan is het handig om op onderzoek uit te gaan op Pinterest of in magazines te bladeren. Je kunt ook een bruiloft-bloemenstyling-gesprek bij Bloemen op Locatie aanvragen. Tijdens een bruiloft-bloemenstyling-gesprek kijken we samen naar de bruidsboeketten die je mooi vind en naar de bloemen die in het seizoen beschikbaar zijn. We kijken naar de stijlen die je mooi vind, naar de kleuren, de vormen,  en daar passen we de bloemen bij. 

Een polscorsage

Een prachtige aanvulling op je bruidsboeket.

De Bloemen op Locatie werkwijze

Bloemen op Locatie maakt al sinds 2005 de mooiste bruiloft bloemen-styling voor bruiloften. Gedurende de jaren hebben we een bepaalde werkwijze gecreëerd waarvan we merken dat bruidsparen die prettig vinden en die ook goed werkt. Lees hier meer over onze bruiloft bloemenstyling werkwijze >>

Meer bruiloft bloemen styling ...

Vacature bloemist-winkelmedewerker
Vacatures
Bloemen op Locatie

Vacature: bloemist(e) 20 tot 24 uur

Bloemen op Locatie in Amsterdam zoekt een abonnementen- en locatie-bloemist(e) voor 20 tot 24 uur per week, die ons ondersteunt die ons ondersteunt in onze werkplaats/winkel bij het maken van abbo en locatiebloemwerk.

Lees verder »