Bloemen voor event

Een locatie is een “podium” voor een event en een instrument om beleving te creëren voor klanten en gasten. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Bloemen voor een event dragen daar zeker aan bij. Event bloemenstyling is een uitstekend instrument om een event een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven. Bloemen dragen bij aan de beleving van de gasten en dus aan het succes van een event.

Bloemen op locatie: gespecialiseerd in events

Bloemen op locatie heeft veel ervaring met bloemen voor events en is gespecialiseerd in creatieve event bloemenstyling concepten. We zijn bekend met de speciale “dynamiek” en onregelmatige op- en afbouwtijden van evenementen. Alles moet immers in een korte tijd opgebouwd worden. De bloemstukken moeten op zijn mooist zijn tijdens het event en daarna word alles weer afgebroken.

Bloemen voor uw event, Alles uit handen

Bloemen op locatie werkt tijdens, voor en na een event altijd nauw samen met de opdrachtgever. Of dat nou een evenementenbureau, een evenementen locatie of een ander bedrijf is. In onze voorstel voor de bloemen voor een event zit altijd een creatief event bloemstyling concept. Ons voorstel voor event bloemen houdt rekening met: de evenementen locatie en ruimtes, kleur (thema’s), gewenste sfeer, bloem-voorkeuren, materialen, bedrijfsidentiteit (logo’s, huisstijl, merkwaarden e.d.), draaiboek, Opbouw- en afbouwtijden en budget.

Alle bloemen voor events worden zoveel mogelijk voorbereid in onze binderij waarna alles naar de evenementen locatie vervoerd wordt. Op event locatie worden de stukken op hun plek gezet en ter plekke afgestyled. Na afloop van het evenement worden de stukken in samenspraak met de opdrachtgever, en eventueel andere leveranciers, weer afgebroken.

Lees meer over de ervaringen van Amerpodia; één van onze evenementen-locatie-partners.

een partnerschap voor de lange termijn

Bloemen op locatie werkt veel samen met evenementen-locaties en evenementen-bureau’s en verzorgt bloemen voor grote en kleine bedrijven in de evenementen-industrie. Zoals bijvoorbeeld; Dechesne & Boertje, Ovation Holland, Felix Meritis, Live Corporate Events, SOFrank, Het Rijk van de Keizer, Bureau voor Reuring, Bink, Huize Frankendael, De Nieuwe Liefde en BureauJEZ.

Onze bloemenservices zijn gericht op: