Bruiloft bloemen-styling gesprek

BRUILOFT BLOEMEN-STYLING GESPREK

Het is handig om de bloemen-styling van je bruiloft van tevoren bij Bloemen op Locatie te komen bespreken. Het bloemen-styling gesprek is een belangrijk onderdeel van onze bruiloft-werkwijze. We bespreken dan de planning, de gewenste stijl, de trouw bloemen, de kleuren en andere details die ons kunnen helpen om het mooiste bloemwerk te maken voor jullie trouwdag. Zo’n bloemen-styling gesprek doen we altijd in ons bloemen-atelier op het Javaplein in Amsterdam.

Omdat we het altijd erg druk hebben met bruiloften en evenementen is het handig om de afspraak zo snel mogelijk in te plannen zodat je zeker weet dat de door jullie gewenste datum beschikbaar is. Voor het gesprek zelf is het het handigste is om dat ongeveer 4 tot 6 weken voor jullie bruiloft in te plannen. Vul het onderstaande formulier in en sturen je zo snel mogelijk een paar mogelijke data toe.


BLOEMENSTYLING ONDERWERPEN

Bloemen abonnement(1) Bloemen tips(2) Bloemenwinkel(2) Boeket laten bezorgen(1) Bruidsboeket(2) Bruiloft bloemen(3) Event bloemen styling(4) Kerst(1) Vacatures(1)