Een hotelkamer met bloemen en planten
Een klein mini-boeketje kan zowel romantisch als stijlvol zijn. Hoe klein het ook is; het straalt een gevoel van luxe uit.
De luchtkwaliteit in een kamer met planten is veel beter en aangenamer.
Nicky Cammaert; "Zorg voor een net verzorgd pand met een positieve en verwelkomende uitstraling. Zoals je bij je eigen huis ook doet wanneer je dinergasten over de vloer krijgt. Bloemen zijn daar een essentieel onderdeel van!"

Bloemen-service voor hotels

Bloemen op Locatie is gespecialiseerd in hotel-bloemen. Voor verschillende hotels in Amsterdam verzorgen we wekelijks bloemen. Voor sommige bedrijven in de vorm van een bloemenabonnement in de lobby of met bloemen in het restaurant, en voor een groeiend aantal andere bedrijven zelfs met een op maat gemaakte Hospitality Bloemen en Planten-Service.

Bloemen in de hospitality branche

De meeste hotels en B&B’s in Amsterdam gebruikten al bloemen om de sfeer in de algemene ruimtes intiem, inspirerend, gezellig en huislijk te maken. We merken dat veel hotels het steeds belangrijker vinden om een inspirerende, intieme, bijna huiselijke, sfeer te creëren. Vooral bij hotels die zich niet meer exclusief op toeristen richten maar ook op Amsterdammers gericht zijn. Hotels waarvan de ruimtes als de lobby en restaurants een gemengde functie hebben en een verzamelplaats zijn van verschillende mensen; hotelgasten, thuiswerkers met een laptop, restaurantbezoekers of ontmoetingsplek voor andere recreanten en professionals. Bloemen zijn een uitermate geschikt instrument om op een simpele manier een inspirerende omgeving en een fijne sfeer te creëren die mensen aantrekt en de klantbeleving verbeterd.

Met sommige hospitality-bedrijven in Amsterdam heeft Bloemen op Locatie een op maat gemaakte Hospitality Bloemen en Planten-Service ontwikkeld. Dat houdt in dat het bloemen instrument breder wordt ingezet om het verblijf van gasten in hotels in Amsterdam nog onvergetelijker te maken.

De ervaringen van
De Wittenberg, Amsterdam

Hoe zet De Wittenberg bloemen in?
En wat voor bloemen-tips heeft De Wittenberg voor de Hospitality branche?

Bloemen op de kamers

In onze Hospitality Bloemen en Planten-Service kijken we verder dan alleen de locatie bloemenstyling van bijvoorbeeld een hotel. We kijken niet alleen naar de sfeer en bloemenstyling van de algemene ruimtes in het hotel maar ook naar de behoeftes van gasten. Veel hotels hebben als doelstelling dat de gast zich “thuis voelt”en “welkom voelt” in het hotel, in de kamer of in het appartement. Bij het creëren van dat gevoel zijn ook bloemen en planten erg belangrijk. 

Een boeket of planten in de hotelkamer voor de duur van het verblijf zijn uitermate effectief om de klantervaring van hotel of B&B gasten nóg beter te maken. Bloemen op Locatie heeft, in samenwerking met enkele hotels zoals bijvoorbeeld De Wittenberg, een Hospitality Bloemen en Planten-Service ontwikkeld die het mogelijk maakt voor gasten om boeketten en planten bij te boeken voor de duur van hun verblijf.

Bloemen op Locatie draagt de zorg voor de boeketten en de planten waardoor het altijd groen, representatief, vers en inspirerend eruit ziet. En uiteraard heeft het hotel of B&B personeel er zo min mogelijk omkijken naar en hoeft het de planten niet te verzorgen of te onderhouden.

Banqueting & events bloemenservice

Bloemen op Locatie is sinds 2005 gespecialiseerd in de bloemenstyling van locaties en evenementen. Voor hotels met evenementenfaciliteiten hebben we een een speciale banqueting bloemenservice ontwikkeld. Onze banqueting & events bloemenservice maakt het mogelijk dat hotels event-bloemenstyling op kunnen nemen in hun aanbod naar de klant. Uw productportfolio voor evenementenbureaux en zakelijke klanten wordt daarmee uitgebreid zonder dat het extra inzet van het hotel kost.

Samen met de banqueting afdeling van het hotel stellen we een compleet event-bloemen-styling- pakket samen dat meteen ingezet kan worden. Deze service wordt volledig autonoom door Bloemen op Locatie verzorgt en behoeft geen inzet van het hotelpersoneel. Daarbij bieden we uw sales team bruikbare handvaten voor het verkoopproces en een duidelijke operationele handleiding voor een soepele samenwerking

Planten in het hotel

Planten zijn een belangrijk onderdeel van hotelstyling. Planten zorgen er mede voor dat mensen zich prettig voelen in het hotel. Het haalt een beetje de natuur naar binnen. En… planten hebben verzorging nodig. Dat geeft een gevoel van luxe; “er heeft iemand ervoor gezorgd dat ik me hier prettig voel”. Maar let op! Dat houdt in dat de staat van de planten ook de perceptie van de te verwachte kwaliteit in het hotel beïnvloed. Immers; als de planten er niet goed verzorgd uitzien dan kun je wel eens het idee krijgen dat het hotel ook niet goed voor jou zal zorgen. Aan de andere kant; als de planten met smaak zijn uitgekozen en er weelderig en gezond uitzien straalt dat kwaliteit en luxe uit.

Met betrekking tot hotelbeplanting kunt u kiezen uit de volgende onderdelen van ons hotel-plantenservice:

  1. Een beplantingsadvies
  2. Levering van planten en potten
  3. Wekelijks onderhoud 

GEÏNTERESSEERD? LATEN WE HET EENS SAMEN BESPREKEN

Vul het formulier hieronder in en onze account manager neemt contact met u op om een afspraak te maken. Dan leggen we u onze werkwijze uit en bekijken we of Bloemen op Locatie een interessante partner kan zijn voor uw hotel of B&B.