Groot boeket op zuil in evenementen-locatie
Kleine vaasjes met bloemen op een sta-tafel
Bloemen op tafel in een restaurant
Een boeket in een vaas op een zuil bij een evenementen-locatie

Bloemen voor evenementenlocatie

Bloemen op Locatie is een vaste partner voor evenementenlocaties in en rond Amsterdam. Sinds 2005 hebben we veel ervaring opgedaan met het verzorgen van bloemen op evenementen-locaties. Met die ervaring hebben we een speciaal partner-aanbod voor locaties samengesteld. Zo’n partnerschap stelt een locatie in staat om, zonder dat het extra inspanning vereist, bloemen toe te kunnen voegen aan het productportfolio van de locatie.

Een nieuw aanbod aan uw klanten: bloemen

Samen met de evenementenlocatie stellen we een op maat gemaakt bloemenstyling pakket op. Hiermee geven we uw toekomstige aanbod qua bloemen voor evenementen vorm. Uiteraard blijft er altijd ruimte voor maatwerk, maar de ervaring leert dat (los van de creatieve invulling) de meeste bloemen voor een evenementenlocatie gemakkelijk in standaarden gegoten kunnen worden. Zo heeft u altijd een standaard bloemen-pakket wat u aan kunt bieden aan uw klanten. Hiermee vergroot u uw dienstverlening, de klanttevredenheid en de beleving van gasten maar ook de omzet en winst omdat u een nieuw product toevoegt aan uw portfolio.

Alles uit handen

Alle bloemen voor evenementenlocaties worden in onze binderij gemaakt en voorbereid voor de locatie. Daardoor zijn we zo min mogelijk aanwezig bij u op locatie. In een korte tijd komen we de bloemen brengen, neerzetten en afstylen. Na afloop van het evenement komen we de materialen weer ophalen.

Geen extra investeringen

Bloemen op Locatie verzorgt het hele pakket voor de evenementenlocatie. U hoeft dus geen extra investeringen te doen in materialen, vazen, potten of andere benodigdheden voor event bloemen. Dat regelen wij allemaal. Als partner locatie van Bloemen op Locatie kunt u dus gebruik maken van ons volledige assortiment aan bloemen styling materialen.

Bloemen op locatie werkt veel samen met evenementenlocaties. Bloemen op locatie is o.a. partner van locaties als Felix MeritisHet Rijk van de KeizerHuize FrankendaelDe Nieuwe Liefde, Het compagnietheater en Westerliefde.

Lees meer over de ervaringen van Amerpodia; één van onze evenementen-locatie-partners.

Geïnteresseerd? Laten we het er eens over hebben!

Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met u op om een afspraak te maken. Dan leggen we u onze werkwijze uit en bekijken we of bloemen een interessante aanvulling is op uw productportfolio.