Bruiloft bloemen styling

Bloemen op Locatie is gespecialiseerd in bloemen styling van bruiloft- recepties en feesten. Een trouwlocatie is het “podium” voor een bruiloft en een instrument om een unieke beleving te creëren. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Naast een bruidsboeket is bruiloft bloemen decoratie een uitstekend instrument om een trouwlocatie, en dus een bruiloft, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van het bruidspaar en de gasten.

Het bruidsboeket, een onmisbare klassieker

Een bruidsboeket is een van die elementen die je bruiloft bloemen decoratie compleet maken. Het maakt het plaatje af. Het is eigenlijk een juweel. En zo benaderen we het ook. We zorgen dat het bruidsboeket precies past bij wat je mooi vindt. Bij je jurk, bij je haar- en huidskleur, bij je postuur, bij de bruidegom, bij de locatie, etc. etc. We zorgen ervoor dat het bij jou past.

Corsages

Op een bruiloft zijn corsages geweldig! Corsages zijn er om speciale, dierbare gasten te laten zien dat ze belangrijk voor je zijn. Je voelt je speciaal als je er een hebt gekregen! We hebben een aantal verschillende soorten corsages:

  • Haarcorsages – voor jezelf, de bruidsmeisjes of de ceremoniemeester.
  • Bruidegom corsage – die perfect past bij jouw bruidsboeket.
  • Polscorsages – Voor je beste vriendinnen en andere bijzondere vrouwen.
  • Gastencorsages – Geef ze aan speciale gasten die je heel dierbaar zijn.

Geef je trouwlocatie jouw eigen sfeer met bloemen

Bloemen op Locatie verzorgt vaak het complete bruids-bloemen-styling-concept waarbij alle bloemstukken afgestemd worden op de bruidskleding, gewenste uitstraling en de locatie. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht over een bruiloft bloemenboog als entree of als achtergrond van de ceremonie? Wij vinden het prachtig om dat soort elementen toe te voegen en leven ons helemaal uit!

ervaring sind 2005

Bloemen op Locatie maakt al sinds 2005 de mooiste bruiloft bloemen-styling voor bruiloften. Gedurende de jaren hebben we een bepaalde werkwijze voor bruiloft bloemenstyling gecreëerd waarvan we merken dat bruidsparen die prettig vinden en die ook goed werkt.

Het bruiloft bloemenstyling-gesprek

Een bruiloft bloemenstyling-gesprek is een persoonlijk adviesgesprek met één van onze bloemstylistes waarin je je wensen helder krijgt. Veel bruidsparen weten wel wat ze willen maar in dit gesprek maken we het concreet. We kijken naar jullie plannen, bespreken de gewenste stijl, de beschikbare bloemen, de mogelijke kleuren en andere details die ons kunnen helpen om het mooiste bloemwerk te maken voor jullie trouwdag. Het wordt allemaal duidelijk en concreet tijdens dit gesprek.

Ervaringen van klanten

Een bloemenboog met rozen
Bruiloft bloemen
Bloemen op Locatie

Bloemenboog

Bloemenboog Bloemen op Locatie maakt regelmatig bloemenbogen. Vaak zijn deze gevuld met gemengde bloemen of met rozen. Perfect voor de entree van een evenement of

Lees verder »