Bruiloft

Bruiloft bloemen styling

Bloemen op Locatie is gespecialiseerd in bloemen styling van bruiloft- recepties en feesten. Een trouwlocatie is het “podium” voor een bruiloft en een instrument om een unieke beleving te creëren. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Naast een bruidsboeket is bruiloft bloemen decoratie een uitstekend instrument om een trouwlocatie, en dus een bruiloft, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van het bruidspaar en de gasten.

Bruidsboeket en corsages

Een bruidsboeket is een van die elementen die je bruiloft bloemen decoratie compleet maken. Het maakt het plaatje af. Het is eigenlijk een juweel. En zo benaderen we het ook. We zorgen dat het bruidsboeket precies past bij wat je mooi vindt. Bij je jurk, bij je haar- en huidskleur, bij je postuur, bij de bruidegom, bij de locatie, etc. etc. We zorgen ervoor dat het bij jou past.

Complete bruiloft bloemen-styling

Bloemen op Locatie verzorgt vaak het complete bruids-bloemen-styling-concept waarbij alle bloemstukken afgestemd worden op de bruidskleding, gewenste uitstraling en de locatie. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht over een bruiloft bloemenboog als entree of als achtergrond van de ceremonie? Wij vinden het prachtig om dat soort elementen toe te voegen en leven ons helemaal uit!

Bruiloft bloemen-styling gesprek

Het bruiloft bloemen-styling gesprek is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze bij bruiloften. Tijdens zo’n gesprek nodigen we bruidsparen uit op onze binderij in Amsterdam voor een gratis en vrijblijvend oriëntatie-gesprek waarin we jullie wensen, kleuren en bloemvoorkeuren bespreken en je uitgebreid kunt bladeren in onze verzameling boeken en tijdschriften om jullie stijlwensen te ondersteunen. Aan de hand van deze informatie kunnen we je dan meteen een eerste idee geven van de bruiloft bloemen decoratie die bij jullie bruiloft past en sturen we je een voorstel op. 

Cathrien en Marc:

“De bloemen op ons huwelijk waren echt fantastisch! Het bruidsboeket was super! En heel blije ouders na het bezorgen van de bloemen na ons huwelijk, ze waren blij verrast en vonden de bloemen prachtig (mijn oma van 89 heeft het hele verzorgingshuis uit laten rukken om te komen kijken naar haar mooie bloemen!). De bruidsbloemen maakten echt de locatie en zorgde voor veel blijdschap en vrolijkheid!”

Erik en Lucia Broms-Thie:

“Al tijdens het eerste gesprek met Anchela hadden we een goed gevoel. Samen keken we ons moodbook door en zij begreep direct wat het hart van ons concept was, de uitstraling, de sfeer die wij voor onze bruiloft voor ogen hadden. De bruiloft bloemen waren precies en zelfs meer dan wij hadden durven hopen: van het bruidsboeket, met orchideeën en amandelbloesem, tot en met de magnolia’s die begonnen te bloeien tijdens de ceremonie. Dat alles maakte onze trouwdag een magische ervaring.”

Volg ons op Instagram & Facebook of bekijk een greep uit onze bloemenstyling projecten >>