Robot kerst-decoratie
Gedecoreerde kerstboom met roze kerstballen.
Gedecoreerde kerstboom met verschillende decoraties
Gedecoreerde kerstboom met bronzen decoraties

Een versierde kerstboom bij uw bedrijf

Bloemen op Locatie verzorgt volledig versierde kerstbomen door heel Nederland. Een team van stylisten komt dan bij jouw bedrijf, dus op locatie, een versierde kerstboom opzetten. Je hoeft zelf niets te doen en niet te investeren in bomen, versieringen en tijd; wij zorgen voor alles. We zorgen voor de kerstboom, het kerstboomstandaard, de kerstballen, lichtjes en alle andere kerst-versiering en materialen.

En natuurlijk versieren we de kerstboom op onze vertrouwde moderne en luxe manier. Net zoals we onze boeketten op een moderne en creatieve manier maken, versieren we onze kerstbomen alleen met smaakvolle kerstversiering. Daarbij kun je zelf kiezen wat voor kleurenthema je het mooist vind.

In heel Nederland en vanaf half november

Versierde kerstbomen bezorgen we door heel Nederland en niet alleen in en rond Amsterdam. (We rekenen bij bezorgingen buiten Amsterdam wel extra bezorgkosten i.v.m. de extra transportkosten)

Vanaf ongeveer 15 November kunnen we de versierde kerstboom komen optuigen. Als je ons een paar gewenste data (vanaf 15 november) opgeeft u kijken wij in onze planning of die datum nog vrij is en nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een andere geschikte datum uit te kiezen.

In januari halen we de kerstboom weer op

Na de kerst, in januari komen we weer langs om de versierde kerstboom af te halen en op te ruimen. We nemen alles weer mee en ruimen de kerstboom weer verantwoord op. Het is echt heel gemakkelijk. Je hoeft niets anders te doen dan te genieten van de kerstsfeer.

Verschillende stijlen kerst-versiering

In onze versierde kerstboom service decoreren we de versierde kerstbomen op verschillende manieren. Dat kan met een bonte variatie van smaakvolle kerstballen en andere prachtige kerstdecoraties maar ook met kleurthema’s. Qua hoogte kunt u kiezen tussen een boom vanaf 1 meter tot 2,5 meter hoogte. Qua decoratie hebben we vier standaard varianten (Small, Medium, Large en Extra Large) waarbij het aantal decoraties steeds oploopt. Meer decoraties betekend dus een luxere uitvoering.

Alleen echte kerstbomen, geen kunstboom

Onze duurzame Deense Nordmann kerstbomen zijn de Rolls Royce onder de kerstbomen. Ze worden duurzaam en ecologisch verantwoord geteeld op een gecertificeerde eco-boerderij in Denemarken. Dat gebeurt zonder gebruik van insecticiden of groei-stimulerende middelen. De kerstbomen worden pas eind november gerooid en zijn dus super vers waardoor ze er mooier uitzien en hun naalden langer behouden.

I-AMSTERDAM tipt bloemen op locatie als één van de top-5-plekken-om-kerstboom-te-kopen

We gebruiken voor onze versierde kerstboom-service alleen échte kerstbomen met een ECO keurmerk. Échte kerstbomen ruiken gewoon lekker en staan garant voor een authentieke kerstsfeer in huis. Bovendien zorgt een kerstboom voor een goede luchtvochtigheid in huis als je hem tenminste water geeft. (Wist je dat een kerstboom, net als een bloem, het mooist en lekker groen blijft als je hem water geeft?)

Voor thuis? Kijk dan bij urbanbloom.nl

Bent u op zoek naar een versierde kerstboom voor bij u thuis? Dan verwijzen we u graag door naar onze retail partner URBANBLOOM. Zij bieden een versierde kerstboom service voor bij u thuis.

Bekijk ons kerstaanbod

Ons zakelijk kerstaanbod voor dit jaar

Geïnteresseerd? Vraag een meer informatie aan

Vul het formulier hieronder in. Onze account manager neemt dan contact met je op om meer uitleg te geven over onze versierde kerstboom-service en te bekijken wat de opties zijn voor jouw bedrijf.