We kleden een schommel aan met bloemen.
Bloemen op een lopende sta-tafel.
Een enorme vaas met bloemen.
Een groot boeket met bloemen voor een event.

Bloemen-partner voor uw evenementen-bureau

Bloemen op Locatie is een vaste partner voor evenementenbureaux in Nederland maar ook in het buitenland. Sinds 2005 hebben we veel ervaring opgedaan met bloemen styling van evenementen en evenementen-locaties. Met die ervaring hebben we een speciaal partner-aanbod voor uw evenementen-bureau samengesteld. Daarmee geven we onze evenementen-bureau-partners concrete handvaten waarmee voorstellen en conceptcommunicatie met klanten simpeler wordt.

standaard event bloemenstyling maar ook maatwerk

De ervaring leert dat veel bloemwerk voor events qua budget en omvang standaard bloemwerk is. (Denk aan bloemen voor sta-tafels, dinertafels, grote eye catcher boeketten op een zuil, overhandigingsboeketten etc.) We geven onze evenementen-bureau-partners speciale handvaten om deze stukken gemakkelijk te verwerken in offertes. Maar Bloemen op Locatie vind het het leukst om mee te denken in event-concepten en een bloemenontwerp te maken dat past bij een event-thema of brand. Voor dit maatwerk maken we graag een voorstel met een creatief bloemenstylingconcept, planning en een duidelijk kostenoverzicht.

Wat zeggen onze klanten

Geïnteresseerd? Laten we het eens samen bespreken

Heeft u interesse in Bloemen op Locatie als partner van uw evenementen-bureau? Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met u op om een afspraak te maken. Dan leggen we u onze werkwijze uit en bekijken we of Bloemen op Locatie een interessante partner kan zijn voor uw evenementen-bureau.