Gedecoreerde kerstboom Goud/Brons (M)
Kerst decoratie in versierde kerstboom (Goud/brons)
Kerst decoratie in versierde kerstboom (kleurrijk)
Versierde kerstboom (Rood)

Kerstaanbod van Bloemen op Locatie

Hieronder vindt u een overzicht van ons kerstaanbod voor zakelijke klanten. U kunt bij ons een bestelling plaatsen door een email met uw bestelling te sturen naar  info@bloemenoplocatie.nl. U krijgt dan van ons een bevestiging van de bestelling en de kerstdecoratie komt automatisch op uw maandelijkse factuur terecht.

Duurzame Nordmann kerstbomen

Onze duurzame kerstbomen komen van kleine ecologisch bewuste Nederlandse en Deense kwekers die 10 jaar geleden zijn overgestapt naar een duurzame manier van het kweken van Nordmann kerstbomen. Daarbij gaan ze verder dan het MPS-A certificaat dat aan dat nu de standaard voor duurzame producten in de sierteelt is geworden.

Een duurzaam gekweekte Nordmann krijgt minder meststoffen en alleen verantwoorde bestrijdingsmiddelen indien het écht noodzakelijk is. Daardoor groeit de boom langzamer (een boom van 1,5 meter is ongeveer 10 jaar oud) dan een boom van een reguliere kweker. Maar daardoor zijn ze wel veel sterker. Ze kunnen tegen een stootje en zijn vaak ook mooier omdat ze niet zo snel groeien.

Onze duurzame kerstbomen worden pas eind november gerooid en is dus super vers waardoor hij er mooi uitziet en zijn naalden langer vast houdt. Wij verkopen alleen kerstbomen zonder kluit. Dus je hebt een standaard nodig om hem neer te zetten.

Versierde kerstbomen

Onze luxe versierde kerstboom service houdt in dat onze stylisten bij u op locatie een kerstboom komen decoreren. U hoeft dus zelf geen kerstboom of kerstdecoratie te kopen en toch komt er een fantastische kerstboom bij u te staan!

Wij zorgen voor alles: een standaard, een boom, de kerstverlichting, kerstballen, decoraties, alle materialen en eventueel zelfs het impregneren voor brandpreventie. Uiteraard kunt u zelf ook nog meer decoratie erbij hangen als u dat wilt. Bij ons betekend “versierde kerstboom verhuur” dat de kerstboom helemaal versierd en klaar bij u thuis of op kantoor staat. En in januari halen we, op afspraak, de kerstbomen ook weer af en ruimen we alles ook weer op.

De versierde kerstbomen zijn verkrijgbaar in de kleuren: Goud/brons, Zilver, Rood, Roze en Gemengde kleuren.

Kerstkransen

Elk jaar maken we prachtige traditionele kerstkransen van dennentakken en andere groene materialen. Onze bloemisten binden met de hand kerstkransen  van verschillende soorten dennen, heesters en coniferen waardoor een gevarieerde, natuurlijke krans ontstaat die niet alleen prachtig is maar ook heerlijk ruikt. We leveren onze kerstkransen altijd met een mooi breed lint om de krans mee op te hangen.

Een kerstkrans met decoraties

Met decoratie

Verkrijgbaar in de kleuren: Goud/brons, Zilver, Rood, Roze, Kleurrijk. Prijs inclusief breed lint om de krans mee op te hangen.

Zonder decoratie

Alleen groene materialen.

Prijzen exclusief 21% BTW en transportkosten.

Als zakelijke klant kunt u op factuur bestellen

U kunt de bovenstaande kerstdecoraties bij ons op factuur bestellen door een email te sturen aan info@bloemenoplocatie.nl.

Zet dan in de email de volgende informatie:

  1. De gewenste kerstdecoratie
    • Aantal
    • Soort kerstdecoratie
    • Prijs
  2. De dag waarop u de kerstdecoratie geleverd wil hebben
  3. Het adres waar we de kerstdecoratie kunnen afleveren

Voor eventuele vragen kunt u ook bellen met een van onze medewerkers via 020-4635317.

Of vul het onderstaande formulier in

Vul het formulier hieronder in. Onze account manager neemt dan contact met je op om je bestelling op te nemen en te bespreken.