Bloemen op de lunchtafels bij een bedrijfsevenement
Een bloemenboog bij de entree van een bedrijfsevenement
Bloemen bij een beursstand
Bloemen bij een stand

Bloemen voor een bedrijfsevent

Bij een bedrijfseventt horen bloemen en planten. Bloemen zorgen er namelijk voor dat mensen zich prettig voelen op een event. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen zich creatiever voelen en socialer zijn als er bloemen en planten in de buurt zijn. Het brengt een gevoel van “natuur” naar binnen. Een mens voelt zich nu eenmaal het prettigst in een “natuurlijke” omgeving. Stel uzelf maar eens de vraag; “Zou ik me prettig voelen in een stad zonder groenvoorzieningen en bomen op straat?” Of “Zou ik me prettiger voelen in een stad met bomen, parken, struiken en bloemperken?” Hetzelfde geldt voor een indoor evenement of beurs.

Bloemen zijn daarom bij uitstek een instrument om uw bedrijfsevent een eigen sfeer te geven waar uw werknemers en zakenrelaties zich prettig in voelen. En Bloemen op Locatie heeft sinds 2005 een ruime ervaring opgedaan bij het verzorgen van bloemen voor bedrijfsevents. Meestal doen we dan de bloemen in opdracht van evenementenbureaux of van evenementenlocaties, maar vaak werken we ook direct samen met de event managers van bedrijven

Bloemen voor een beursstand

Als uw bedrijf met een stand deel neemt aan een beursos ander bedrijfsevent is het verstandig om bloemen of planten neer te zetten in de stand. U zult merken dat beursbezoekers maar ook de standbemanning zich dan prettiger voelen in de stand. En bloemen en planten voegen net dat stukje natuur toe waardoor bezoekers eerder uw stand in stappen en de standbemanning langer energie vasthoudt. En bloemen en planten kunnen juist dat stukje extras toevoegen waardoor uw bedrijf zich kan onderscheiden tussen al het communicatie-geweld van andere standhouders.

Bloemen voor een diner- of lunchtafel

Indien u een ontbijt, lunch of diner aanbiedt tijdens een bedrijfsevent dan kunt u de tafel extra sfeer en warmte geven door bloemen op tafel te zetten. Dat kan bijvoorbeeld een enkel bloemetje in een vaasje zijn maar ook een groot boeket in een vaas midden op een grote tafel zijn. Bloemen op Locatie heeft een ruime ervaring met bloemenstyling van van lunch- en dinertafels tijdens een bedrijfsevent. We kunnen u goed adviseren in wat geschikt is voor uw lunch, diner of buffet. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bloemen voor een productlancering

Bloemen maken een bedrijfsevent persoonlijker, warmer en aangenamer. Bloemen op Locatie verzorgt al sinds 2005 op maat gemaakte bloemenstyling die past bij het product of bij de brand van het bedrijf. Daarbij kun je denken aan de aankleding van de evenementenlocatie, maar ook aan de invulling van Gift Bags, het creëren van bloemen-experiences zoals workshops en bloemenstallen op locatie maar ook aan bijvoorbeeld overhandigingsboeketten voor gasten of stafleden.

Bloemen voor een bedrijfsfeest

Net als bij elk bedrijfsevent horen ook bij een bedrijfsfeest bloemen! Bloemen op Locatie heeft een jaren-lange ervaring met de aankleding van bedrijfsfeesten. Wat dacht u van een groot eye catcher boeket? Of bloemen bij de bar of op het buffet? Maar natuurlijk ook bloemen voor mensen die u op het feest extra in het zonnetje wil zetten. Vraag naar onze mogelijkheden!

Passend bij uw brand, merkwaarden of thema

We passen ons bloemenstyling-concept aan op uw wensen, budget en de mogelijkheden van de locatie maar we kunnen het ook bij het thema, de brand, de merkwaarden passen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we doen een voorstel wat past bij uw bedrijf.

Vraag ons naar de mogelijkheden!