Een bloemenboog met rozen
Bloemenboog
Bloemenboog
Bloemenboog met rozen

Bloemenboog

Bloemen op Locatie maakt regelmatig bloemenbogen. Vaak zijn deze gevuld met gemengde bloemen of met rozen. Perfect voor de entree van een evenement of een bruiloft. En ook de kleuren kun je naar hartelust variëren.

Bloemenboog als entree voor een event

Gasten of deelnemers die binnenlopen door een entree van bloemen hebben meteen door dat ze ergens binnenlopen waar iets bijzonders aan de hand is. Als onderdeel van de totale event bloemenstyling is een rozenboog een eye catcher van formaat en een prachtig instrument om beleving te creëren.

In opdracht van So PR hebben we onze rozenboog bijvoorbeeld ingezet voor een evenement van ICI PARIS XL in Amsterdam en Brussel.

Een bloemenboog voor een bruiloft

Een rozenboog is een schitterende aanvulling op de bloemen voor je bruiloft. Bij een bruiloft kun je je gasten meteen warm onthalen door ze binnen te laten komen door een prachtige, weelderige rozenboog. Een bloemenboog maakt niet alleen de locatie meteen bijzonder maar de mensen die door de boog heenlopen natuurlijk ook.

Een rozenboog als achtergrond voor je trouw-ceremonie is natuurlijk ook heel bijzonder. Het is een soort omlijsting van de plechtigheid als je elkaar, omringt door bloemen, het ja-woord geeft.

Bloemenboog voor je bruiloft

Bekijk onze bloemenstyling voor bruiloften

Afmetingen

De afmetingen van het frame van de bloemenboog zijn: Hoogte=220 cm,  Breedte=200 cm en de voet is 160 cm diep. De vulling van de boog kan, naar behoefte, ook qua formaat variëren.