Vacature bloemist-winkelmedewerker

Vacature: bloemist(e) 20 tot 24 uur

VACATURE: BLOEMIST(E) ABONNEMENTEN- EN LOCATIES (20 TOT 24 UUR)

Bloemen op Locatie in Amsterdam zoekt een abonnementen- en locatie-bloemist(e) voor 20 tot 24 uur per week, die ons ondersteunt in onze werkplaats/winkel bij het maken van abbonementen en locatiebloemwerk.

OVER BLOEMEN OP LOCATIE

Bloemen op locatie is een abonnementen- en locatie-bloemist. Sinds 2006 verzorgen we bloemen voor evenementen, beurzen, bruiloften, hotels, winkels en kantoren. Altijd op bestelling.

Bloemen op Locatie werkt veel samen met evenementen-bureaus en evenementen-locaties. Zij huren ons in om de bloem-decoraties te verzorgen. Daarnaast verzorgen we veel gespecialiseerd bruidswerk. Elke week hebben we wel een aantal bruiloften waar we de bloemen voor verzorgen. Daarbij kun je denken aan bruidsboeketten, corsages, autostukken, bloemen voor op diner-tafels en sta-tafels etc.

WAT GA JE DOEN ALS BLOEMIST BIJ ONS?

Een abonnementen en locatie bloemist heeft bij ons een hele gevarieerde en uitdagende baan. De bloemist draagt in eerste instantie natuurlijk de zorg voor het maken van bloemwerk voor bedrijven, hotels en evenementenlocaties.

Maar naast de productie van het bloemwerk maak je ook een plannetje voor de productie van morgen en doe je ook de inkoop van bloemen daarvoor. Daarbij houdt je je aan strikte budgetten. Na de productie van het bloemwerk brengt je de bloemen naar de locatie en zet ze op hun plek. Je maakt dus het hele traject van inkoop tot en met de levering bij klanten mee. In eerste instantie zijn dinsdag, woensdag en vrijdag je werkdagen.

WIE ZOEKEN WE?

Wij zoeken een bloemist(e) uit (de omgeving van) Amsterdam, met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Creativiteit. bloemen op Locatie wil altijd verder denken dan een boeket. We denken mee in het grotere “styling plaatje” van de klant en passen daar de bloemen bij. Je moet het leuk vinden om mee te denken en enthousiast zijn om bloemwerk te bedenken voor een object of ruimte.
  • Flexibiliteit. Je moet bereid zijn om af en toe werktijden aan te passen aan de opdrachten die wij voorhanden hebben. Soms is de opbouw voor een evenement buiten kantoortijden.
  • Zelfstandigheid. Je moet zelfstandig zijn en zowel in een team als in je eentje goed kunnen werken.
  • Sociaal vaardig. In deze baan heb je veel klantcontact en ben je veel in gesprek met bedrijven, evenementen locaties en andere klanten.
  • Rijbewijs. Het is essentieel dat je je rijbewijs hebt.
    Enthousiasme. Je werkt hard en vind dat ook leuk. Je bent het type: handen uit je mouwen en aanpakken.
  • Goede beheersing van techniek. Alleen kandidaten met een afgeronde bloemen opleiding worden in de procedure opgenomen. Voor de inkoop is het belangrijk dat je de bloemennamen weet. Voor de productie is het belangrijk dat je verschillende stijlwensen kun maken. We willen samen nadenken over hoe diverse technieken ingezet kunnen worden.

WAT BIEDEN WE?

We bieden je een uitdagende werkplek waar je veel kunt leren van alle verschillende aspecten in het bloemenvak. Je komt terecht in een warm team van bloemisten die elkaar respecteren en zoveel mogelijk ondersteunen. Het salaris is conform de CAO.

GEÏNTERESSEERD?

Kandidaten kunnen solliciteren door een korte email met een motivatie en CV te sturen. We zullen geschikte kandidaten dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij onze werkplaats in Amsterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *